Lekdetectie

Welkom bij Paul Markwat, waar we de stress van lekkages in uw badkamer of toilet begrijpen en elimineren. Ons team van experts is gespecialiseerd in het snel en efficiënt opsporen en herstellen van lekkages, met de nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij bieden een allesomvattende service voor het detecteren en repareren van lekkages binnenshuis, zonder de noodzaak voor ingrijpende verbouwingen.

image005

Geavanceerde Technologie voor Accurate Lekdetectie

Onze lekdetectie experts gebruiken state-of-the-art technologieën om lekkages effectief op te sporen:

  • Infraroodcamera’s: Ideaal voor het zichtbaar maken van verborgen lekkages, zonder destructief onderzoek.
  • Vochtmetingen: Bepalen de exacte omvang van vochtschade.
  • Inspectiecamera’s: Bieden een gedetailleerd beeld van moeilijk toegankelijke plaatsen.
  • Traceergasmeting: Essentieel voor het opsporen van lekkages in waterleidingen.
  • Drukmeting: Identificeert problemen met de waterdruk die tot lekkages kunnen leiden.

Reparatie en Herstel – Geen Zorgen Meer

Na de detectie van de lekkage, staan we klaar om de benodigde reparaties snel en efficiënt uit te voeren. Ons team handelt nagenoeg alles af, van kleine reparaties tot uitgebreide herstelwerkzaamheden, zodat uw ruimte weer in optimale staat is.

Gedetailleerde Rapportage voor Uw Verzekering

We begrijpen het belang van nauwkeurige rapportage voor verzekeringsdoeleinden. Daarom verstrekken we een uitgebreid rapport van onze bevindingen en de uitgevoerde werkzaamheden, zodat u dit eenvoudig kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.

traceergas

 

Kies Paul Markwat – Expertise en Kwaliteit in Lekdetectie

Bij Paul Markwat combineren we deskundige lekdetectie met hoogwaardige reparaties, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en een toegewijde klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op om uw lekkageprobleem te bespreken. Wij zijn hier om u te helpen, met duidelijke voorrijkosten en een belofte van kwaliteit en efficiëntie.

Transparante Voorrijkosten – Geen Verborgen Kosten

Wij rekenen € 55,- voorrijkosten om u te verzekeren van onze professionele aanpak vanaf het eerste moment. Deze kosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd, zodat u altijd weet waar u aan toe bent, zonder onverwachte verrassingen.