4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 46 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

Super vakman

13 juni 2024

Ik had vochtplekken op mijn plafond en wist dat er ergens iets niet goed zat met de douchevloeren maar hoe en wat??

Je maakt al allerlei voorstellingen van wat er zou moeten gebeuren maar ja hoe pak ik zoiets aan??

Op naar Bouwhof voor advies ze konden mij niet helpen maar wel t nummer van Paul geven die al 40 jaar voor hun werkt kijk die moet je hebben

Ik had m gebeld hij vroeg meteen door en had snel tijd om te komen dat was superfijn

Een blik op de vloeren en met wat goed door te vragen wist hij al genoeg en kon mij duidelijke tekst en uitleg geven over zijn idee voor herstellen

De prijs was wat ik ongeveer zelf had gedacht

Hij kwam op dinsdag kijken en kon op donderdag al beginnen wow waar maak je dat nog mee??

De werkzaamheden zijn vrijdag afgerond en keurig netjes uitgevoerd mijn douchevloeren liggen er weer als nieuw bij lekkage opgelost en zo n groter probleem kunnen voorkomen

Nu dit zo netjes en makkelijk verzorgd is is er opluchting en n zorg minder

Paul is n pure vakman die je met n lantaarntje moet zoeken

Ik ben blij dat ik m gevonden heb en wie weet of hij ooit nog nodig is

Cora Zwolsman

Vakkundig en goede communicatie

13 juni 2024

Lekkende keukenkraan vervangen en extra kraantje geplaatst in gootsteenkast, en badmeubel met een lekkende wastafel bij oude klikklak gerepareerd en voorzien van een nieuwe klikklak. Wij zijn zeer tevreden.

Fam Pondman

Vakkundig werk geleverd en zeer tevreden.

6 mei 2024

Paul en zonen ,enorm bedankt voor al het werk dat jullie hebben verricht. De lekkage verholpen en een prachtige nieuwe badkamer. Complimenten voor het zeer nette werk dat jullie hebben afgeleverd. Na die vervelende lekkage genieten we van het douchen. Paul Complimenten voor de snelle service. En jongens jullie werken netjes en professioneel. We hebben jullie al aan anderen aanbevolen.

Jes

Rob en Willem

Als vanouds directe reactie en uitvoering en oplossing van de storing.

3 mei 2024

De storing, in dit geval een defecte en lekkage van de close-in boiler dezelfde dag nog vervangen en weer gebruiksklaar opgeleverd. Tevreden over de directe actie en oplevering van de warmwatervoorziening.

Fam. S.J. Jansen

Snel douchecabine gemaakt.

3 mei 2024

Na contact op genomen met Paul kwam hij de volgende dag kijken naar de badkamer ivm instabiele douchecabine. Paul kon deze maken door de verhoogde vloer van de cabine te vervangen. Paul heeft deze besteld en voor ons naar tevredenheid vervangen, en binnen een vlot termijn. Paul is prettig in de omgang, levert heel goed werk, duidelijk in de communicatie.

Alles is netjes en schoon achter gelaten.

Voor een volgende klus neem ik zeker weer contact op met Paul. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!!!

F. Vieveen

Snel en netjes

3 mei 2024

Paul reageerd altijd zeer snel en via whatsapp wordt je op de hoogte gehouden over bv wanneer de bestelde onderdelen verwacht worden. Paul werkt keurig en mijn lekkende kranen en afvoer zijn weer zo goed als nieuw

Ron

Prachtige badkamer en keuken!

30 maart 2024

Paul en zijn team hebben een nieuwe badkamer en keuken in mijn nieuwe woning geplaatst. Daarnaast dachten ze mee en regelden bestellingen bij de Bouwhof zodat ik er zelf niet achteraan hoef. Ik heb Paul al bij diverse mensen aangeraden. Als ik weer een klus heb dan weet ik bij wie ik moet zijn.

Juweeltje

Een echte vakman die secuur en geduldig te werk gaat

1 maart 2024

Vanwege een lekkage op zoek gegaan naar een lekdetectie bedrijf. Via de website het contactformulier ingevuld en de volgende dag werd ik keurig teruggebeld om een afspraak te maken.

Op de geplande dag stond Paul om 09:00 voor de deur en is toen begonnen met het detecteren van de lekkage. De lekkage bleek lastiger op te sporen dan gedacht, maar Paul heeft echt alle tijd genomen en ging heel secuur te werk. Paul begint niet zomaar te breken, hakken of te slopen, maar wil zichzelf eerste verzekeren dat hij de lekkage daadwerkelijk heeft gevonden.

Om 13:45 eindelijk de lekkage gevonden en de volgende dag een keurig rapport voor de verzekering ontvangen.

Al met al een hele prettige ervaring en leuke gesprekken met Paul gehad, echt een aanrader.

Riccardo Hagenstein

Nieuwe badkamer

18 januari 2024

Met veel kennis van zaken is mijn badkamer gemaakt met een drain als afvoer. Er wordt heel netjes gewerkt en alle puin netjes afgevoerd. Alles is schoon achtergelaten. Alles is naar wens geïnstalleerd en spiegel met verwarming op mijn hoogte in overleg opgehangen. Ik kan Paul Markwat aanbevelen. Ik heb hem ook via vrienden aanbevolen gekregen.

Cora

Zeer tevreden

18 januari 2024

Vanaf het eerste telefoontje was het contact prettig. Het was fijn dat Paul mee dacht in oplossingen.

De offerte was duidelijk en snel opgesteld en gemaild. Afspraak tot het plaatsen van de radiator is snel gemaakt.

En de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd.

Zoetermeer

Diverse kranen vervangen en kitafwerking vernieuwd in keuken en badkamer.

24 november 2023

Via de Bouwhof met Paul Markwat in contact gekomen om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Afspraken daarvoor snel en makkelijk tot stand gekomen, ook de offerte snel en duidelijk geregeld!

Werkzaamheden punctueel en vakkundig uitgevoerd, helemaal top. Een aanrader dit bedrijf!

H. van der Helm

H. van der Helm

uitstekend

18 oktober 2023

er is een nieuw toilet geplaatst, oude toilet is meegenomen ,alles is netjes achtergelaten

Zeer tevreden

Mw. Schaap

snelle levering designradiator

18 oktober 2023

Radiator had overal levertijd van 3 weken. Paul die onze badkamer heeft geplaatst wist met enkele dagen de gewenste radiator te plaatsen. Lekker snel en keurig verzorgd

We hebben paul aan meerdere vrienden aanbevolen mbt badkameraanleg en gelukkig waren al onze vrienden na afloop net zo enthousiast

kees van de velde

uitstekend

18 oktober 2023

er is een nieuw toilet geplaatst, oude toilet is meegenomen, alles netjes achtergelaten

Mw. Schaap

Van vraag tot afhandeling binnen 24 uur

7 oktober 2023

Donderdagavond vraag binnenwerk spoelbak vervangen, vrijdag lunchtijd uitgevoerd. Alles heel netjes en prima werk.

Fietje de Bruyn